‘İFLAS’ NEDENİYLE KAPATILDI

2008 yılında hizmete açılan Özel Sakarya Hastanesi kapandı. Hastanenin kapısına ‘iflas nedeniyle geçici olarak kapatılmıştır’ yazısı asıldı.

‘İFLAS’ NEDENİYLE KAPATILDI
27 Ocak 2017 Cuma 15:08

FETÖ-PDY örgütüne finansal destek sağladığı iddiasıyla Ocak 2016’da SGK kapsamından çıkarılan Özel Sakarya Hastanesi,  daha sonra Toprak Sağlık Grubu bünyesine katılmıştı. Hastanenin geçen hafta kapandığı ile ilgili iddialar çalışanlar tarafından sosyal medyadan duyuruldu. Hastanenin tabelası indirilerek, kapısına ‘Hastanemiz iflas nedeniyle geçici olarak kapatılmıştır’ yazısı asıldı. Hastanenin yeniden açılması için Sağlık Bakanlığı ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Hastanenin yine Toprak Sağlık Grubu bünyesinde Tıp Merkezi olarak hizmet vereceği ve iki ay sonra açılacağı iddia edildi.
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.