'HAYIR'LI İŞLER DİLEDİ

Yeşiltepe Mahallesi'nde kurulan cuma pazarını gezen ve pazarcı esnafının sıkıntılarını dinleyen  CHP Milletvekili Utku Çakırözer, “Pazarcının derdi Anayasa değil, ekonomi ve durgunluk” dedi.

'HAYIR'LI İŞLER DİLEDİ
27 Ocak 2017 Cuma 15:43

Referandum öncesi semtlerde yurttaşlarla bir araya gelen Çakırözer Yeşiltepe Mahallesi’nde kurulan Cuma pazarını gezerek pazarcı esnafıyla sohbet etti. Çakırözer,  “Pazarcılar her zaman yurttaşın nabzını en iyi tutan kesimdir.  Bugün pazarcı kardeşlerimizle konuşurken bir kez daha gördüm ki, ülkemizin acil gündem maddesi Anayasa değişikliği değil. Yeşiltepe’deki pazarı bile etkileyen mesele ekonomideki durgunluk. Artık insanların alım gücü kalmadı. İşsizlik aldı başını gidiyor. 15 yıldır ülkeyi yönetenlerin, ülkeyi ne hale getirdikleri ortada. Ülkenin acil gündem maddesi Anayasa değişikliği değil artan terör, yoksulluk, işsizlik ve bunların çözümüdür” dedi.
Ülkenin gerçek sorunları çözüm beklerken, yurttaşların önüne tüm yetkileri tek kişiye denetimsiz biçimde devreden bir Anayasa teklifinin getirildiğini belirten Çakırözer, “Hepimizin kaderi, tüm ülkenin kaderi tek bir kişinin iki dudağı arasına bırakılamaz. İktidarıyla muhalefetiyle esnafın, yurttaşın sorununu çözmek için uğraşmamız gerekli. Şimdi zorunlu biçimde vatandaşın önüne getirilen bu Anayasa değişikliğine ‘dur’ deyip yeniden ülke gündemine dönmeliyiz. Bu Anayasa teklifine esnafımızla, emekçimizle hep beraber ‘Hayır’ diyelim. O yüzden sizlere her zamankinden daha fazla ‘Hayır’lı işler diliyoruz” şeklinde konuştu. Çakırözer’e ziyaretinde CHP Tepebaşı İlçe yöneticileri ve Tepebaşı Belediye Meclisi üyeleri eşlik ettiler.
 
 
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.