HAMAMYOLU PROJESİNE HAYRAN KALDILAR

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, İzmir Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir araya geldi.

HAMAMYOLU PROJESİNE HAYRAN KALDILAR
17 Kasım 2016 Perşembe 14:23

 
Seferihisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi ve Meclis Üyeleri ile birlikte Eskişehir’e gelen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Başkan Kurt’u makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru da katıldı. Başkan Soyer, Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlamında oldukça başarılı işler yaptığını belirtti. Odunpazarı’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Başkan Soyer, hayata geçirmeyi düşündükleri Hamamyolu Projesini oldukça başarılı bulduğunu söyledi.
 
ŞEFFAF BELEDİYECİLİK VURGUSU
 
Mevkidaşı Soyer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Seferihisar Belediyesi’nin başarılı çalışmalara imza attığını belirtti. Odunpazarı Belediyesi’nin projelerini Başkan Soyer’e anlatan Başkan Kurt, belediye olarak sosyal demokrat ve şeffaf belediyecilik çalışmaları yaptıklarını kaydetti. Odunpazarı Belediye Meclis Salonunu gezdirdiği Başkan Soyer ve beraberindeki heyete, şeffaf belediyecilik anlamında meclis toplantılarını internet üzerinden canlı yayınladıklarını vurgulayan Başkan Kurt, meclis salonunda CHP Odunpazarı İlçe Başkanı, Belediye’nin yetkili Sendikası Belediye İş Başkanı, TÜM-BEL-SEN Şube Başkanı ve Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı’nın da koltukları olduğunu belirtti.
 
 
 
Başkan Kurt ziyaret sonunda İzmir Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e Odunpazarı Sıcak Cam Atölyelerinde yapılmış el emeği Cam Vazo hediye etti.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.