ESKİŞEHİR BASKET İDDİALI

Nesine.com Eskişehir Basket Genel Menajeri Ali Parlak ve oyuncular Cemal Nalga, Murat Göktaş ve Buğrahan Tuncer, Plevne Özel İdare Ortaokulu’nda öğrencilerle buluştu

ESKİŞEHİR BASKET İDDİALI
17 Kasım 2016 Perşembe 15:23

Bursaspor Durmazlar ile oynanacak maça sıkı bir şekilde hazırlanan Nesine.com Eskişehir Basket, dün Plevne Özel İdare Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Talebelerin yoğun ilgi gösterdiği panel oldukça keyifli geçti. İlk olarak Nesine.com Eskişehir Basket Genel Menajeri Ali Parlak konuştu. “Takım olarak ritim yakaladık” diyen Parlak, taraftar desteğiyle Durmazlar Bursaspor’u da yeneceklerini belirtti.
 
Parlak’ın ardından söz alan başarılı basketbolcu Cemal Nalga, Eskişehir’de çok mutlu olduğunu belirterek, “Burada sıcak bir ortam var. Yönetim ve kent şampiyonluğu çok istiyor. Biz de maçlarda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi. Ardından konuşan Murat Göktaş, “Sizlerin büyük desteğiyle sezon sonunda inşaallah şampiyonluğa uzanacağız. Maçlarda bizleri yalnız bırakmayın” ifadelerini kullandı.
 
Genç oyuncu Buğrahan Tuncer ise takımda çok iyi bir havanın olduğuna dikkat çekti. Buğrahan, “Antrenmanlara çok önem veriyoruz. Koç Brad Greenberg çok disiplinli. Takım içinde arkadaşlık ortamı çok iyi” dedi. Konuşmaların ardından öğrenciler basketbolculara sorular sorarken, soru-cevabın ardından hatıra fotoğrafı çekimine geçildi. Okul yönetimi devlere çiçek taktim ederek teşekkürlerini sundu.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.