HAMAMYOLU, ATLAS'A EMANET

Odunpazarı Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Hamamyolu Projesi’nde ihaleyi kazanan firma belli oldu. Yapılan görüşmeler neticesinde ihaleyi Atlas İnşaat’ın kazandığı öğrenildi.

HAMAMYOLU, ATLAS'A EMANET
03 Kasım 2016 Perşembe 14:34

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, teklif veren firmaların Atlas İnşaat, Dağsan ve Bağdaş Ticaret, Karaca ve Eryol İnşaat ile Abdullah Turan olduğunu açıklamıştı. Yapılan görüşmeler neticesinde ihaleyi Atlas İnşaat’ın kazandığı öğrenildi. Atlas İnşaat 12 milyon liralık ihale bedeli verdi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yaptığı açıklamada, ihalenin sonuçlandığını söyledi. Proje çalışmalarının başlaması için belli bir süre gerektiğini kaydeden Kurt, “ Önce ihale kesinleşecek ardından çalışmalar başlayacak. Havalar güzel giderse yılbaşından önce çalışmalara başlayacağız. 1 yıl içerisinde de bitirmeyi planlıyoruz” dedi.  Öte yandan proje hayata geçerse Hamamyolu baştan yaratılarak merkezde Hicri Sezen Parkı Bağlantı Yolu, Alaaddin Parkı, çanak havuzu ve kitap fuarı alanı, Kafe- oturma alanı, Ziya Paşa Caddesi Üst Geçiti ve müze alanı, çocuk oyun ve sergi alanı, buhar havuzu ve oturma alanı, sarmaşık altı geçiş alanı olacak.
 
 
 


Etiketler; #esgündem26
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.