ESKİŞEHİR, CHP’NİN KALESİ OLARAK KALACAK

Meclis’te Eskişehirlileri ağırlayan Kılıçdaroğlu, herhangi bir seçimde Eskişehir’in CHP’nin kalesi olarak kalmaya devam edeceğini vurguladı.

ESKİŞEHİR, CHP’NİN KALESİ OLARAK KALACAK
16 Kasım 2016 Çarşamba 15:30

Tepebaşı Belediyesi kültür gezileri kapsamında Fevzi Çakmak ve Sarıcakaya’da yaşayan vatandaşları TBMM’ye götürdü.   CHP Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Gaye Usluer, Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel ile buluşan Eskişehirliler, Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ile de tanışma fırsatı yakaladı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile buluşmada gündem artan tarım giderleri, pahalılık, yoksulluk ve işsizlik oldu. Sarıcakayalı üreticiler sorunlarını aktararak özellikle mazot fiyatlarının yüksekliğinden yakındı. Kılıçdaroğlu’nu Sarıcakaya’ya davet eden vatandaşlara “Ben geleceğim ama Ahmet Başkan engel oluyor” diyerek espri yapan CHP lideri erken seçim ile ilgili de düşüncelerini aktardı. Erken seçim olacağını düşünmüyorum diyen Kılıçdaroğlu herhangi bir yerel seçimde Eskişehir’in CHP’nin kalesi olarak kalmaya devam edeceğini vurguladı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.