ESGİAD DAHA AZİMLİ VE GAYRETLİ

Yaklaşık 4 ay önce kapatılan ESGİAD çıkarılan KHK ile yeniden faaliyetlerine başlıyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Albay, “Hizmetlerimiz kaldığımız yerden daha büyük bir azim ve gayretle devam edeceğiz” dedi.

ESGİAD DAHA AZİMLİ VE GAYRETLİ
22 Kasım 2016 Salı 14:07

Temmuz ayında çıkarılan KHK ile kapatılmasına karar verilen kurumlar arasında yer alan ESGİAD yeni KHK ile yeniden hizmete girdi. ESGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Albay ESGİAD’ın kapatılmasına ilişkin sehven alınan kapatma kararının Bakanlar Kurulu kararıyla düzeltildiğini iptal kararının resmi Gazetede yürürlüğe girdiğini belirterek, kapatma kararının ardından kentin yerel yöneticiyle halkıyla adeta etraflarında kenetlendiğini söyledi. Albay“Bu süreçte teşekkür etmek istediğim o kadar çok kurum, kuruluş ve kişiler var ki. Bizlere inanan, güvenen, kefil olan, yanımızda duran Sayın AK Parti Eskişehir Milletvekili,  Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’ya, CHP Eskişehir Milletvekillerimiz Cemal Okan Yüksel, Gaye Usluer, Utku Çakır Özer’e, AK Parti Eskişehir Milletvekillerimiz Emine Nur Günay ve Harun Karacan’a, Eskişehir Valisi Azmi Çelik’e, AK Parti, CHP ve MHP İl Yönetimleri’ne, bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan yönetim kurulumuza ve üyelerimize, tüm basınımıza, STK temsilcilerine ve değerli halkımıza çok teşekkür ederiz. Kararın şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, yeniden ve daha büyük bir azim ve gayretle çalışacağımızın bilinmesini istiyoruz” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.