ERYILMAZ “GELECEKTEN UMUTLUYUZ”

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca ve Yönetim Kurulu üyeleri, Demir Yol İş Sendikasına ziyarette bulundular.

ERYILMAZ “GELECEKTEN UMUTLUYUZ”
08 Mayıs 2017 Pazartesi 13:33

Ziyarette konuşan Başkan Kaynarca, “Hem 1 Mayıs sonrası işçi sendikamızı ziyaret etmeyi anlamlı bulduk, hem de halk oylaması kampanyası sürecinde burada çadır kurup komşuluk ettiğimiz günlere istinaden, bir miktar da gürültümüzü çeken komşulara teşekkür etmeye geldik" ifadelerini kullandı. 
Kaynarca, demiryolu kültürünün Eskişehir adına yıllanmış mazisi ve köklü bir geleneği olduğunu, bu değerin yüceltilmesi ve şehrimiz için faydaya dönüştürülmesi için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini belirtti.
Demiryol İş Eskişehir Şube Başkanı Ali Eryılmaz ise, “Son yıllarda demiryolu adına yapılanları görmemek mümkün değil. Bu işin emeğini verenler olarak daha iyi konumda görmek, daha fazla destek almak hepimizin isteği. Gelecekten umutluyuz” diye ifade etti. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.