KARACAN HIDRELEZİ İŞÇİLERLE KUTLADI

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, yaz mevsimini müjdeleyen bayramlardan birisi olan hıdırellezi Magnesit A.Ş işçileriyle birlikte kutladı.

KARACAN HIDRELEZİ İŞÇİLERLE KUTLADI
08 Mayıs 2017 Pazartesi 13:41

Magnesit A.Ş Genel Müdürü Ekrem Bulur’un konuşmalarıyla başlayan programda geleneksel kıyafetlerini giyerek şarkılar söyleyen işçiler AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’a “sadece seçim zamanında gelen birisi olmadığınız için, bugünümüzde de bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz.” Dediler.
Genel Müdür Bulur ile birlikte hıdırellez geleneği ve simgesi olan şenlik ateşini yakan milletvekili Karacan ise “Buraya her zaman gelen, sizlerin sıkıntılarını dinleyen bir kardeşiniz olarak öncelikle genel müdürümüze, idarecilerimize ve siz değerli çalışanlara sıcak ve dostane karşılamanız için teşekkür ederim. Bu güzel günde yaza merhaba derken sizlerin güler yüzünün hiç solmamasını, ailenizle birlikte mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmenizi dilerim.” şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.