EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesi ile Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Engin Dinç görevine başladı.

EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI
31 Ekim 2016 Pazartesi 13:54


Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığını görevini sürdüren Engin Dinç, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan son kararnamede Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanmıştı. Dinç, 3 yıl 3 ay süre ile Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü sürdüren ve kararname ile polis başmüfettişi olarak Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görevlendirilen Mustafa Şahin’den görevi teslim aldı.
Yeni Emniyet Müdürü Dinç’i, eski Emniyet Müdürü Mustafa Şahin’in yanı sıra emniyet müdür yardımcıları ile şube müdürleri karşıladı. Devir teslim töreninde konuşan eski Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, görevi çok sevdiği bir meslektaşına teslim ettiğini söyledi. Yeni göreve başlayan Emniyet Müdürü Engin Dinç ise, Mustafa Şahin’in yapmış olduğu büyük çalışmaların olduğunu dile getirerek, konuşmasının devamında şunları söyledi;
“Devlet memurluğu bir bayrak yarışıdır. Bir yerde hizmeti tamamlıyorsunuz, sizi başka bir yere atıyorlar. Orada hizmeti tamamlıyorsunuz, biraz dinlensin kendine gelsin diye, farklı bir yere alıyorlar. Mustafa bey burada çok güzel işler yaptı. İnşallah bizler de bu işler üstüne taş üstüne taş koyarak bu Anadolu’muzun güzel şehrini en azından polisiye açısından daha iyi noktalara çekmek, mensuplarımızı daha iyi bir konuma getirme noktasında elimizden her şeyi yapmaya hazır bir vaziyette geldik. Eskişehir’in huzuru ve güveni için ortak çalışacağız.”
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.