HAYIRSEVER İŞADAMLARINA PLAKET

Sivrihisarlılar Derneği tarafından, Odunpazarı bölgesinde yer alımı için yardım yapan iş adamları ve hayırseverlere plaket verildi.

HAYIRSEVER İŞADAMLARINA PLAKET
31 Ekim 2016 Pazartesi 14:03

Plaket programına, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektör Yardımcısı İlhami Ünlüoğlu, Sivrihisar Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Sivrihisar Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İlhan, Eskişehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Sinan Özkar ve iş adamları katıldı.  Burada bir konuşma yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Sivrihisarlılar Derneği'ne yardımda bulunan iş adamlarına, hayırseverlere ve Sivrihisarlılar Derneği yöneticilerine teşekkür ederim. Sivrihisarlılar Derneği'nin sosyal, kültürel konularda faaliyetlerini yakından takip ediyorum ve başarılar diliyorum" dedi.
Başkan Kurt'tan sonra konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, "Eskişehir Cumhuriyet kenti olduğunu gösterdi. Cumhuriyetimiz hayırlı olsun. Sivrihisar'ın geçmişi, tarihi çok önemlidir. Sivrihisarlılar Derneği'ne, emeği geçen iş adamlarımızı ve hayırseverleri kutluyorum" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından iş adamlarına ve hayırseverlere plaketleri takdim edildi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.