Cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyet Halk Partili bir grup kadın, kendi aralarında düzenledikleri etkinlikte cumhuriyetin kuruluşunun 93’üncü yıldönümünü coşkulu bir şekilde kutladı.

Cumhuriyet coşkusu
29 Ekim 2016 Cumartesi 15:44

İkincisi gerçekleştirilen ve amacının birlik ve beraberliğinin sağlanmak olan etkinliğe Allfreed Cafe ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadın üyeleri, hem sohbet ettiler hem de cumhuriyetin 93’üncü kuruluş yıldönümünü kutladılar. CHP’li kadınlar ayrıca, kafede bulunan diğer müşterilere birer Türk Bayrağı hediye ettiler. Kadınlar, coşkulu bir şekilde kafede bulunan müşterilerle birlikte 10’uncu Yıl Marşı’nı da söylediler. Kuruluş yıldönümü nedeni ile etkinliği düzenleyen ve çok sayıda kadın üyeyi bir araya getiren düzenleme komitesi üyeleri, bayram hediyesi olarak yüzlerce bayrağı da halka dağıttı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.