ÖLÜM KANALI YİNE CAN ALDI

Geçtiğimiz günlerde 12 yaşındaki Mustafa Enes Doğan'ın can verdiği Yeşiltepe'deki sulama kanalı bugün yine can aldı. 61 yaşındaki Mehmet Korum, düştüğü sulama kanalında hayatını kaybetti.

ÖLÜM KANALI YİNE CAN ALDI
29 Ekim 2016 Cumartesi 17:15

Mehmet Korum (61) isimli bir şahıs, Yeşiltepe Mahallesi Bilgeç Caddesinde bulunan sulama kanalına düştü. Şahsı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa süre olay yerine polis ekiplerinin yanı sıra, itfaiye, 112 Acil Servis ile Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri de intikal etti. 112 ekiplerinin yaptıkları incelemeler sonucu şahsın hayatını kaybettiği tespit edildi.
Öte yandan, geçtiğimiz günlerde aynı mahalledeki kanala top almak için 12 yaşındaki Mustafa Enes Doğan isimli çocuk düşmüş ve hayatını kaybetmişti. Mahalle muhtarı ve halk ise sürekli kanaldan ceset çıktığına dikkat çekerek, buranın kapatılması için eylem yapmışlardı.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.