CUMA GÜNÜ YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan Meteoroloji Mühendisi Yusuf Uğur Yüce, cuma gününe kadar yağış beklentilerinin olmadığını söyledi.

CUMA GÜNÜ YAĞIŞ GELİYOR
24 Ekim 2016 Pazartesi 16:28

Hava tahminlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Yüce, sıcaklıkların perşembe gününe kadar mevsim normallerinde seyredeceğini aktardı. Yüce, “Bölgemizde, salı ve çarşamba günü parçalı bulutlu, perşembe günü ise çok bulutlu bir havanın etkili olacağını tahmin ediyoruz. Cuma günü sabah saatlerinden itibaren ise bölge genelini serin ve yağışlı bir havanın etkisi altına gireceğini, bu yağışların cumartesi günü öğle saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağını düşünüyoruz” dedi. Yağışlarla birlikte sıcaklıkların da düşeceğini aktaran Yüce, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Yağışla birlikte hava sıcaklıklarımız, hissedilir derecede azalarak, mevsim normallerinin 4 ile 7 derece altına düşecek. Bölge genelinde rüzgarlar, Kuzey ve Batı yönlerden orta kuvvette esecek.”
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.