DEKARA 100 LİRA ÖDENECEK

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Salih Söğüt, çiftçilere küçük aile işletmeleri için dekar başına 100 lira destekleme ödeneceğini açıkladı.

DEKARA 100 LİRA ÖDENECEK
24 Ekim 2016 Pazartesi 16:54


Söğüt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Küçük aile işletmelerinin desteklenmesi amacıyla, Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı ve işletme büyüklüğü toplam 5 dekar veya altında olan çay ve fındık ürünleri hariç, açıkta veya örtüaltı ünitelerinde meyve, sebze, süs bitkisi ve ıtri-tıbbi- aromatik bitki yetiştiriciliği yapan kamu kurum ve kuruluşları dışındaki gerçek ve tüzel kişilere 2016 üretim yılında 100 TL/da küçük aile işletmesi desteği ödemesi yapılacak. Başvurular 31 Ekim tarihinde sona erecek olup, üreticilerin en kısa sürede kayıtlı oldukları İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir" diye belirtti.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.