CHP'li kadınlardan o derneğe ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya ve Yönetim Kurulu üyeleri, Eskişehir'deki Çiftelerliler Derneği'ne nezaket ziyaretinde bulundular. 

CHP'li kadınlardan o derneğe ziyaret
18 Kasım 2016 Cuma 11:24

Ziyaret esnasında Eskişehir'in yerel sorunları ve gündemi üzerinde duruldu. Eskişehir CHP İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Çiftelerliler Dernek Başkanı Coşkun Hadak'a, Eskişehir merkez ve mahallerde yürüttüğümüz çalışmalar hakkında bilgiler verdik ve hazırlık aşamasında olan projelerimizi anlattık. Ziyaretimiz sıcak ve olumlu bir hava içinde gerçekleşti. inşallah birlik ve beraberlik içinde çok güzel ve anlamlı projelere imza atacağız. Sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz' dedi.
Çiftelerliler Derneği Başkanı Coskun Hadak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:
''Dernek olarak kapımız herkese açıktır. Amacımız, karşılıklı iletişimle konuşarak Eskişehir'in yerel sorunlarını birlikte çözmektir. CHP'li kadınların nezaket ziyaretinden çok memnun kaldık. Biz de Çiftelerliler Derneği'nin önümüzdeki günlerde yürüteceği faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler verdik. Eskişehir hızla gelişen ve yıldızı parlayan bir il. Biz de dernek olarak Eskişehir ilinin gelişiminde üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız''
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.