Ben herkesin başkanıyım

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, iyi ilişkiler içinde bulundukları sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini belirtti.

Ben herkesin başkanıyım
18 Kasım 2016 Cuma 11:30

Başkan Ataç, Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği'ne ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı ve ziyaret samimi bir hava içerisinde gerçekleşti. Eskişehir'de bulunan sivil toplum kuruluşları ile güzel ilişkileri ve iletişimleri olduğunu, sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini belirten Başkan Ataç, ''Tepebaşı Bölgesinde alt yapı çalışmalarına önem verdik ve bölgeyi çamurdan kurtardık. Tepebaşı bölgesinin çehresi değişti ve güzel görünüm kazandı.Tepebaşı Bölgesinde alt yapı çalışmaları tamamlanınca, bölge çok değerlendi. Ziyaret yaptığım yerlerde hiç bir zaman siyaset yapmadım. Ancak seçim zamanı görevim icabı yaptım. Ben herkesin belediye başkanıyım'' dedi.
Eskişehir Anadolu Derneği Başkanı Ahmet Doğanses ise, ''Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın derneğimizi ziyaretinden çok memnun olduk. Tepebaşı bölgesinde güzel ve verimli yaptığı çalışmalarından dolayı, Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç'a teşekkür ederiz. Derneğimizin kültürel faaliyetlerine önem veriyoruz. Derneğimizde halk oyunları, tiyatro grubu ve diksiyon eğitimleri devam etmektedir. Ayrıca, her ay alanlarında uzman akademisyenler tarafından derneğimizde konferanslar verilmektedir'' diye belirtti.
Ziyaret, ikramların ardından sona erdi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.