ÇAKIRÖZER REFERANDUM TURLARINI SÜRDÜRÜYOR

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP İl Kadın Kolları üyelerinin Osmangazi’de yürüttüğü ‘Hayır’ kampanyasına katılarak, yurttaşlara anayasa paketini anlattı, ‘Hayır’ çağrısında bulundu.

ÇAKIRÖZER REFERANDUM TURLARINI SÜRDÜRÜYOR
04 Nisan 2017 Salı 12:30

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya ve Kadın Kolları üyelerinin Osmangazi’de yürüttüğü ‘Hayır’ kampanyasına katılarak yurttaşlara anayasa paketini anlattı.Osmangazi Mahallesi’nde esnafları ziyaret eden Çakırözer, kahvehanelerde de kısa konuşmalar yaparak yurttaşları Anayasa referandumunda ‘Hayır’ demeye çağırdı. Türkiye’nin büyük sorunları olduğunu belirtenÇakırözer,”Bu sorunların çözümü bir tek adam yönetimi ile çözülemez. İhtiyacımız olan parlamenter demokrasimizi güçlendirip iktidar ve muhalefet diyalogu ile işsizlik gibi, terör gibi sorunlarımızı çözmektir” dedi.
İnşaat işçilerine oy verin çağrısı
Ziyareti sırasında inşaat işçilerinin ‘Çay içelim’ davetini de geri çevirmeyen Çakırözer, Karadenizli olduklarını öğrendiği işçilere ‘Oyunuz ne yönde olursa olsun referandumda mutlaka sandığa gidin’ çağrısı yaptı.  
Kadınlara özel teşekkür
Çakırözer, Eskişehir’in tüm semtlerinde ve ilçelerinde kapı kapı dolaşarak özellikle ev kadınlarına  ‘Hayır’ın gerekçelerini anlatan CHP İl ve ilçe kadın kollarına da teşekkür etti. Çakırözer, “Eskişehir’in merkezi olsun, ilçeleri olsun nereye gitsem kadın kollarındaki değerli parti emekçilerimizin orada bizden çok önce çalışma yaptıklarını görüyorum. Bundan da son derece memnunum.  Gerek Figen Hanım (Kahya), gerek Sibel Hanım (Yeşildal) ve gerekse Gökçe Hanım (Kurt) ve yönetimlerindeki özverili parti emekçilerimizi kutluyorum. Emeklerine hepimiz minnettarız” dedi.Çakırözer ve Kahya temasları sırasında Osmangazi Muhtarı Ali Dinçel’i de ziyaret etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.