ÇAKIRÖZER'DEN ESKİŞEHİR SANAYİ VE TİCARET MÜZESİNE ZİYARET

 CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer geçtiğimiz aylarda Eskişehir Ticaret Odası tarafından şehrimize kazandırılan Ticaret ve Sanayi Müzesi’ni ziyaret etti.

ÇAKIRÖZER'DEN ESKİŞEHİR SANAYİ VE TİCARET MÜZESİNE ZİYARET
29 Temmuz 2017 Cumartesi 14:08

ETO Müze’yi ziyareti sırasında konuşan Çakırözer, “ Eskişehirimizin sadece ticari ve sanayi tarihinin değil, sosyal ve kültürel geçmişinin örneklerinin ETO Müze’de sergilenmesi gurur verici. Şehrimize böylesine önemli bir eser kazandıran Ticaret Odamıza, Başkanı Metin Güler’e ve tüm emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Gurur verici
Ziyareti sırasında Çakırözer’e ETO Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Can Apaydın da eşlik etti. Müzenin tüm salonları tek tek gezen Çakırözer, “Şehrimizin ticaret ve sanayi tarihinin yanı sıra Eskişehirimizin sosyal kültürel ve ekonomik hayatına katkı sağlayan markalarımızın tanıtılıyor olması gerçekten gurur veriyor. Ünleri Eskişehirimizin sınırlarını aşan ilk yerli lokomotif Karakurt, ilk yerli otomotiv Devrim,  lületaşımız, hamamlarımız ve Eskişehirimizle birlikte anılan Nasrettin Hoca, Kral Midas gibi tarihi isimlerde ziyaretçilere ayrıntılı olarak anlatılıyor. Her biri olağanüstü gayret ve emek ürünü Eskişehir markalarımızın kuruluş öyküleri de bir Eskişehirli olarak beni çok heyecanlandırdı. Gerçekten her yönüyle çok iyi düşünülmüş, dört dörtlük bir müze” dedi.

 Ziyaret listenize alın
Hem Eskişehirlilere hem de dışarıdan gelen ziyaretçilere Müzeyi ziyaret etmeleri çağrısında bulunan Çakırözer, “ Eskişehirimizin gün geçtikçe bir müzeler kentine dönüşmesinden çok büyük kıvanç duyuyoruz. Kentimize misafir getiren tur operatörlerine çağrımız, misafirlerimizin şehrimizin ticari, kültürel ve sosyal hayatına ışık tutan ETO Müzemizi de görmelerini sağlamaları” diye konuştu.
Müzenin açılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Çakırözer, “Şehrimize böylesine önemli bir eser kazandıran ETO Başkanımız Metin Güler başta olmak üzere, tüm emeği geçenlere gönülden” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.