Büyükerşen’e silahlı saldırı

Büyükerşen’e silahlı saldırı
29 Temmuz 2017 Cumartesi 19:19

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in silahlı saldırıya uğradı. Büyükerşen, hat boyundaki kafelerin yanından geçerken silahlı saldırıya uğradı. Büyükerşen’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ayrıntılar geliyor...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arif - 7 yıl önce
Geçmiş olsun başkan
Avatar
Altuntaş - 7 yıl önce
Allah belanızı versin
Avatar
Mehmet KAYA - 7 yıl önce
SAYGI duyulması gereken bir büyüğümüze böyle bir hareket yapılmasını ESEFle kınıyorum
Avatar
fahri Sarıkaya - 7 yıl önce
Türkiyenin göz bebeği değerli başkanımıza yapılan busaldırıyı şiddetle kınıyor başkanımıza ve Türkiyemuze geçmiş olsun dileği ile saygılarımı sunuyorum.
Avatar
füsun emeksiz - 7 yıl önce
Allah sizi bize bağışlasın kötülerin şerrinden korusun sizin gibi şahsiyetler milyonda bir dünyaya gelir sizi cok seviyoruz bütün eskisehirliler içimiz yandı kılınıza zarar gelsin istemeyiz hepimiz size siper oluruz Allah sizi bütün kötülüklerden korusun sağlığınıza duacıyız canımızsın
Avatar
Sabiha Polat - 7 yıl önce
Allah sizi korusun, sağlığınız bu ülke ve aileniz için çok gerekli. Aydın beyninizin,sağlıklı bedeninizin nice yıllar bu ülkeye hizmet etmesi dileğiyle,amin
Avatar
Mustafa Altan - 7 yıl önce
Bunu yapanlarin Allah binbir turlu belasini versin.
Avatar
A.Osman Baydar - 7 yıl önce
Sayın Hocam çök geçmiş olsun.Bu şerefsizler çağdaşlığın,laikliğin,özgürlüğün,kalitenin önünü asla kesemiyecekler.