BU TARAFTAR ARKANIZDA OLDUKTAN SONRA…

Eskişehirspor taraftarı takımına destek olmak için yeni bir kampanya başlattı. Eskişehirspor’a maddi kaynak sağlanması amacıyla bastırılan ‘diriliş takvimi’ satışa sunuldu.

BU TARAFTAR ARKANIZDA OLDUKTAN SONRA…
10 Aralık 2016 Cumartesi 14:34

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “ Taraftarımızın başlatmış olduğu "Hatıra Bileti" kampanyasına, "Diriliş Takvimi" destek kampanyası eklendi. Bir tarihin gözümüzün önünde yok olmasına izin vermeyeceğiz. Gün birlik, beraberlik, seferberlik günü… Eskişehirspor sevdalılarının, 20 TL karşılığında satın alabileceği "Diriliş Takvimleri" Atatürk Stadyumu gişelerinde satışa sunulmuştur. Çerçeveli olarak, almak isteyen taraftarlarımız için ayrı bir stant kurulacak olup, çerçeve ücreti 10 TL'dir.   Ayrıca, bu takvimi alarak kulübümüze destek olan taraftarlarımızı çekilişle sürpriz hediyeler bekliyor.”  Taraftarlar, Atatürk Stadyumu ve Espark önünde stant açarak ‘diriliş takvimini’ satışa çıkardı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.