BİZİ KISKANIYORLAR!

CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca’ya sert sözlerle yüklendi.

BİZİ KISKANIYORLAR!
10 Aralık 2016 Cumartesi 15:28

CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca’nın Esgündem26’ya verdiği röportajda Ataç’ın  ‘montlar depoda kaldı, okullara giremiyoruz’ sözüne üzerine ‘montları verin Tepebaşı Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Vakfı’ dağıtsın teklifine tepki gösterdi.
"SİYASİ SIĞLIK SERGİLİYOR"
Yörük yaptığı yazılı açıklamada Kaynarca’yı sert sözlerle eleştirdi. Yörük yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  “ Gün geçmiyor ki AKP’li siyasetçi ve yöneticilerin; belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla ünü artık Türkiye sınırları dışına çıkan, Avrupa’dan bile milyonlarca avroluk hibeler alan, projeleri AKP’li belediyeler tarafından bile kendi meclislerinde örnek gösterilen belediyelerimiz hakkında demeç vermesin. Siyaseti sadece kendi tekelleri altında olduğunu sanan bu zihniyet, yapılan iyi projeleri görmezden gelerek aslında siyasi sığlıklarını sergiliyor. Her ortamda ve fırsatta belirdiğimiz gibi biz bu tip açıklamaların gerçek nedenini gayet de iyi biliyoruz: Kıskançlık. Ne yaparlarsa yapsınlar, ne söylerlerse söylesinler halkımızın büyük teveccühünü kazanmış ve hepsinden de önemlisi sevgisine mazhar olan belediye başkanlarımızın çalışmalarından ders alıp “nasıl daha iyi bir Eskişehir yaratabiliriz?” yarışına dahil olamadıkça kurmaca işlerle, kendilerinin bile inanmadıkları açıklamalarla siyaset sahnesinde yer edinmeye çalışıyorlar.”
"SORUMLULUĞUNDAKİ İLÇEYE UZAK"
Ne yazık ki bu zihniyetin bir benzerini AKP Tepebaşı İlçe Başkanı Sayın İbrahim Yılmaz Kaynarca geçtiğimiz gün özel bir röportajda tekrar sergiledi. Sayın Kaynarca, kendisi ile yapılan röportajın neredeyse tamamını Tepebaşı Belediyesi’nin çalışmalarına ayırarak kendisi hakkındaki düşüncelerimizin pekişmesini sağladı. Sayın Kaynarca, Tepebaşı’nda belediye çalışmalarının olmadığını ifade ederek aynı zamanda sorumlu olduğu ilçeye de ne denli uzak olduğunu göstermeye devam etti.
"BUYURSUN GELSİN, TEPEBAŞINI GEZDİRELİM"
Kendisine daha önce açık davet göndermiş ve Tepebaşı’nı beraber gezme önerisinde bulunmuştuk. Davetimizi yineliyoruz. Buyursun gelin, bir haftasını ayırsın. Kendisine Tepebaşı Belediyesi’nin AKP’li belediyelere bile örnek olan projelerini tek tek gezdirelim. Kendi gözleri ile görsün. O projelerden hizmet alan vatandaşlardan bilgi alsın. Hizmeti karalamak için gözlerini bağlayanlardan bilgi almaktansa Tepebaşı halkının ne düşündüklerini doğrudan dinlesin.
"HALKIN VİCDANINA TERK EDİYORUZ"
Sayın Kaynarca, AKP’nin kıskançlık siyasetini sadece Tepebaşı Belediyesinin projeleri üzerinden değil ne yazık ki çocuklarımız için alınan ve dağıtılmasına izin verilmeyen montlar üzerinden de sergileyerek halkımıza ve Eskişehirlilere verdiği değeri de göstermiş. Bu siyasi düşünce ne yazık ki, toplumumuza AKP ile bulaşmış ve bir virüs gibi toplumun en yüce değerlerine bile yayılmıştır. Bu virüsün müsebbipleri toplum yararına olan tüm yardımları, hizmetleri ve projeleri kendilerinden olmadığı sürece karalayan ve engelleyenler olduğu için onları halkımızın vicdanına terk ediyoruz.
"KAYMAKAMLIĞIN BİR MÜDÜRLÜĞÜ MÜ SANIYOR?"
Tepebaşı Belediyemizin çocuklarımız için dağıtması gereken montları kıskanan AKP’liler, şimdi de ‘belediye, montları kaymakamlığa versin, onlar dağıtsın’ diyor. AKP’li belediyeler sırtını devlete dayayarak istediğini yaparken CHP’li belediyeler kaymakamlık üzerinden hizmet götürsün diyen bu zihniyet, ezici çoğunlukla CHP’ye geçen Tepebaşı Belediyesi’ni kaymakamlığın bir müdürlüğü mü sanıyor? Tepebaşı Belediyesi’nin yardım hizmetlerini engelleyen yasal bir engel mi var? Türkiye’de hangi AKP’li belediye hizmet yardımlarını kaymakamlıklar üzerinden sergiliyor da bize bu öneri ile gelme aymazlığına düşüyorlar?
"BU KISKANÇLIĞI BIRAKACAKLAR"
Hazmetmeyi, CHP’li belediyelerin başarısından ders çıkarmayı, örnek almayı öğrenecekler. Çöp tenekelerinden, banklardan belediye isimlerini silen bu zihniyete,  çocuklarımıza dağıtılması gereken montları dağıttırmayarak kendilerine siyasi rant elde edeceklerini uman bu kıskançlık siyasetine en güzel cevabı halkımız verecektir.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.