BU MİLLET MUSTAFA KEMAL'İ UNUTMAYACAK

CHP Parti Meclis Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer 10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78’inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı."Mustafa Kemal Atatürk'ü bu millete unutturmaya çalışıyorlar fakat bunu başaramayacaklar" dedi.

BU MİLLET MUSTAFA KEMAL'İ UNUTMAYACAK
09 Kasım 2016 Çarşamba 18:43

 

Usluer, Atatürk'ün "en büyük eserim" dediği Cumhuriyeti ve Atatürk'ü yok etmeye çalışan bir zihniyetle karşı karşıya olunduğunu söyleyerek bu çabanın beyhude olduğunu ifade etti. Usluer, " Bu milletin yüreğindeki Atatürk sevgisini yok edemezsiniz, biz Altı Ok'un izinde, Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet'in bekçiliğini yapmaya devam edeceğiz. Mustafa Kemal demek özgürlük demektir, demokrasi demektir. Bu millet Atatürk'ün öğrettiği özgürlüğü damarlarında hissediyor. Kim bu bağlılığı yok edebilir?" şeklinde konuştu.

Usluer, "Mustafa Kemal Atatürk'ün bugünkü Türkiye'yi öngördüğünü söyleyerek, " Bizim yol göstericimiz, Atamız bugünleri öngörerek bizleri uyarmıştı. Gençliğe hitabede " Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!" demişti. O'na olan sevgimiz ve hayranlığımız her geçen gün artıyor. Bize gösterdiği yolda yürümek bir onurdur! Biliyoruz ki bu karanlık günler de o yolda emin adımlarla yürümekle geçecek! Bu hislerle ilk ve tek başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 78’inci yıl dönümünde saygı, rahmet ve büyük bir özlemle anıyorum.’’ ifadelerini kullandı. ​

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.