Eskişehir Basket'ten bir galibiyet daha

Türkiye Basketbol 1. Ligi 8. hafta karşılaşmasında Nesine.Com Eskişehir Basket, Yalova Group Belediye’yi 69-52’lik skorla mağlup etti.Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi Nesine.Com Eskişehir Basket Cemal,...

Eskişehir Basket'ten bir galibiyet daha
09 Kasım 2016 Çarşamba 21:38

Türkiye Basketbol 1. Ligi 8. hafta karşılaşmasında Nesine.Com Eskişehir Basket, Yalova Group Belediye’yi 69-52’lik skorla mağlup etti.

Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi Nesine.Com Eskişehir Basket Cemal, Duncan, Marshall, Yunus ve Evren ilk 5’i ile başladı. Karşılıklı sayılarla geçen maçın ilk periyodunu Eskişehir Basket 18-15 önde kapadı. Oyundaki kontrolü elinde tutan Eskişehir temsilcisi devreyi de 39-31’lik skorla üstün tamamladı. Üçüncü periyodu da 53-42 önde tamamlayan Nesine.Com Eskişehir Basket, karşılaşmadan 69-52’lik skorla galip ayrıldı.

Mücadeleyi baştan sona önde götüren Eskişehir temsilcisi bu sonuçla ligde 7. galibiyetini elde etti. Karşılaşmanın en skorer ismi Eskişehir Basket’ten 19 sayıyla Yunus Emre Sonsırma olurken Duncan’da attığı 18 sayıyla galibiyette önemli bir pay sahibi oldu. Yalova Group Belediye adına en çok skoru ise 14 sayıyla Ahmet İlker Tunalı kaydetti.

Kaynak: İHA
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.