BIYIK: KUTLAMALAR BAYRAM HAVASINDA GEÇSİN

MHP İl Başkanı Kadir Bıyık “Her çalışanımızın insan onuruna yakışır bir ücrete ve sosyal güvenliğe sahip olması, muhatap kaldıkları risklerin azaltılması ve kemikleşen sorunlarının giderilmesi mutlak anlamda zorunludur.”

BIYIK: KUTLAMALAR BAYRAM HAVASINDA GEÇSİN
29 Nisan 2017 Cumartesi 15:46

Başkan Bıyık, yaptığı yazılı açıklamada "Ülkemizin gelişme ve kalkınma mücadelesinde emeğiyle üretmenin, alın teriyle helal kazancının arayışında hayati rol ve önemi olan işçi kardeşlerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü sevinçle kutluyoruz. Her çalışanımızın insan onuruna yakışır bir ücrete ve sosyal güvenliğe sahip olması, muhatap kaldıkları risklerin azaltılması ve kemikleşen sorunlarının giderilmesi mutlak anlamda zorunludur. Her kesimden her düşünceden isçilerimizin omuz omuza verdiği bugünde kutlamaların bayram havasında geçmesini; Huzurumuzu bozacak provokasyonlara, uyulmayacağı bir kutlama olmasını temenni ediyorum. Tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum" dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.