CHP’li Çakırözer ÇYDD buluşmasına katıldı

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği bursiyerleri için geleneksel olarak düzenlenen Mezuniyet Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Çakırözer, “Türkiye’de çağdaş yaşam, demokrasi ve özgürlükler mücadelemizi hep birlikte kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

CHP’li Çakırözer ÇYDD buluşmasına katıldı
29 Nisan 2017 Cumartesi 15:55

Dernek Başkanı Sevgi AkmenÇYDD üyeleri ve gençlerle bir araya gelen Çakırözer, “Bugün burada ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak olan geleceğimiz gençlerimizle, Atatürk ilke ve devrimlerine gönülden bağlı siz çağdaş yaşam sevdalıları ile bir arada olmaktan onur duydum. Buradaki birlikteliğimiz Türkan Saylan Hocamızdan emanet aldığımız gençlerimizi Atatürkçü, çağdaş ve bilimsel eğitim ile yetiştirme sorumluluğumuzu yerine getirebilmemiz için hepimize güç verdi ” dedi.
Cumhuriyetimizin kazanımlarını koruyacağız
Referandum sürecinde yürüttükleri ‘Hayır’ mücadelesi için ÇYDD’li gönüllülere teşekkürlerini sunan Çakırözer, “Cumhuriyetimizin kazanımlarını korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla, çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacı taşıyan Çağdaş Yaşam gönüllüsü dostlarımızla birlikte demokrasi mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu başarı genç, yaşlı, kadın, erkek Atatürk devrimlerine gönülden inanan, çağdaş yaşam sevdalısı tüm yurttaşlarımızın başarısı. Sevgi Akmen Başkanlığındaki ÇYDD yönetimine Anayasa referandumunda yürüttükleri ‘Hayır’ mücadelesi ve değerli emekleriniz için gönülden teşekkür ederim ” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.