BELEDİYE İŞ SENDİKASINDAN ESKİŞEHİRSPOR ÇALIŞANLARINA DESTEK

Belediye İş Sendikası Eskişehir Şubesi, Eskişehir Taraftarlar Birliği 'nin Eskişehirspor çalışanları için başlattığı kampanyaya destek verdi.

BELEDİYE İŞ SENDİKASINDAN  ESKİŞEHİRSPOR ÇALIŞANLARINA DESTEK
19 Haziran 2017 Pazartesi 13:38

Belediye İş Sedika Başkanı Güney Demirdaş ve Belediye Çalışanları Derneği  Başkanı Aysun Doğramacı kurdukları stant ile 11 aydır maaşlarını alamayan Eskişehirspor kulüp çalışanları için  yardım topladı.Belediye İş Sendika Başkanı Güney Demirdaş yaptığı açıklamada, “ Bu kentin  gerçek emekçilerinin, işçilerinin  haklarını koruyan, kollayan  sendikası olarak  biz de 11 ay boyunca  maaşlarını alamayan Eskişehirspor kulüp çalışanlarının , emekçi arkadaşlarımızın yanında olmak istiyoruz. Örgütlü bulunduğumuz ESKİ Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ,Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi  üyelerimiz ile birlikte mübarek Ramazan ayında,  bayram öncesi maddi olarak destek sağlamak için böyle bir kampanya başlattık.   Sporun milyon dolarlar ile yönetildiği Türkiye’de, Eskişehirspor’da kulüp yönetimi kendi personeli üzerinden tasarrufa gidemez.Onların alnının teri kurumadan maaşlarının ödenmesi gerekir. İşçiler  üzerinden tasarruf sağlayan böyle br anlayışı kabul etmiyoruz.'' dedi.

Açılan standı ziyaret eden ETB Başkanı Murat Diri desteklerinden dolayı Belediye İş Sendikası Başkanı Güney Demirdaş'a teşekkür ederek: "Herkesin özellikle şehrin ileri gelenlerinin sessizliğe gömüldüğü, bugünlerde hem kulübün durumunu göstermek hem de özveriyle aylardır çalışanlara moral vermek için böyle bir kampanya başlattık, destek artarak devam ediyor, katkı veren herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.