BEKLENEN OLDU HEPSİ DÖNÜYOR

Göztepe, Eskişehirspor arasında oynanan final maçı ardından Antalya Savcılığı tarafından açılan soruşturmanın davası bugün görüldü. Tüm taraftarlar için tahliye kararı çıkması yüzleri güldürdü.

BEKLENEN OLDU HEPSİ DÖNÜYOR
25 Ağustos 2017 Cuma 23:04

Gözaltı süreci boyunca Antalya’da taraftarların durumunu yakından izleyen ETB Başkanı Murat Diri,”Eskişehirspor taraftarı her zaman Türkiye’de futbol denildiği zaman akla gelen ilk taraftar grubu olmuştur. Yargının vicdanları kanatmayacak bir karar alacağına inanıyorduk. Şükürler olsun ki tüm arkadaşlarımız ile birlikte Eskişehir’e hareket ediyoruz” diye konuştu.
 
Gözaltı süresi boyunca Eskişehirspor taraftarlarının yanında yer alan bir diğer isim Altes Tribün Lideri Erkan Koca ise, “Böyle bir kararın çıkmasını bekliyorduk. Beklentimiz gerçekleştiği için çok mutluyuz. Şuanda tüm arkadaşlarımız ile birlikte Eskişehir'’ hareket edeceğiz. Taraftarlarımızın zor durumda maddi ve manevi destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.