TÜM TARAFTARLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN

Eskişehirspor Kulüp Yönetimi gece saatlerinde serbest bırakılan taraftarlarla ilgili açıklama yaptı

TÜM TARAFTARLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN
26 Ağustos 2017 Cumartesi 00:44

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:Kulüp avukatımız Yusuf Ünal ve Taraftardan sorumlu Asbaşkanımız Murat Yıldız'ın bizzat takip ettiği süreçte taraftarlarımız sabah 9:00 sularında sağlık kontrolünden geçtikten sonra adliyeye sevk edilmiştir. 

Taraftarlarımız önce savcı karşısına çıkarlarken; Savcı 10 taraftarımızın adli kontrol talebi ile 34 taraftarımızın ise TCK 174/1 ve TCK 152 suçları sebebi ile tutuklanmaları istemi ile sulh ceza hakimliğine gönderilmesine karar verilmiştir. 
21:00 sularında ise çıktıkları Sulh Ceza Hakimliği Tüm gözaltındaki taraftarlarımızın tahliyesine ve adli kontrol altında tutulmalarına karar vermiştir. Bu karar ile gözaltında bulunan veya tutuklanan hiçbir taraftarımızın kalmadığını bildiririz. Tüm taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kamuoyuna duyurulur.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.