ATATÜRK DEVRİMLERİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

 Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Eğitim İş Sendikası, Lozan Barış Antlaşmasının 94’üncü yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk bıraktı.

ATATÜRK DEVRİMLERİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ
24 Temmuz 2017 Pazartesi 15:33

Törende konuşan ADD Şube Başkanı Azmi Kerman, “Atatürk devrimlerini mutlaka hayata geçireceğiz” dedi. Vilayet Meydanında düzenlenen törende grup adına açıklamalarda bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Azmi Kerman “Dün olduğu gibi bugün de Lozan’ı içine sindiremeyen uluslar arası güçler ve çıkar çevreleri Sevr’i hortlatıp ülkemizi bölmek istemektedirler” dedi. Müfredat değişikliğine de değinen Kerman, “MEB tarafından hazırlanan taslak müfredatta skandal değişiklikler yapılmış, ders içeriklerinden, Atatürkçülük ve laiklik çıkarılmış, cihat kavramı ise ibadet olarak yer almıştır. Bizler, ülkemiz üzerinde oynanan bu oyunları her koşulda bozacağız. Türkiye Cumhuriyeti’ni tekrar Atatürk çizgisinde geleceğe taşıyacağız. Atatürk devrimlerini mutlaka hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.