İPEKOĞLU: HAYIRLISI NEYSE O OLSUN

Eskişehirspor teknik direktör arayışları için yarın Engin İpekoğlu ile görüşecek.

İPEKOĞLU: HAYIRLISI NEYSE O OLSUN
24 Temmuz 2017 Pazartesi 15:36


Ligin başlamasına günler kala teknik direktör konusu çözemeyen Eskişehirspor yönetimi çalışmalarını sıklaştırdı. Mesut Bakkal ile masadan kalkan kırmızı siyahlı yöneticiler İbrahim Üzülmez ile görüşmesinde ücret engeline takıldı. Sezonluk 1 milyon Euro ücret isteyen Üzülmez’den indirime gitmesini isteyen yönetim, beklediği cevabı alamadı.

Teknik Direktör konusunda çalışmalara devam eden Başkan Sinan Özeçoğlu ve yöneticiler son aday olan Engin İpekoğlu, yarın bir görüşme gerçekleştirecek.

Kulübün son durumu hakkında bilgiler topladıklarını kaydeden İpekoğlu, “Yarın Eskişehirspor ile bir görüşme gerçekleştireceğiz. Kulübün durumunu anlatmama gerek yok. Biliyorsunuz zaten. Bizim de son kararı vermemiz için Eskişehirspor’un son durumu ile ilgili sağlıklı bilgiler edinmemiz gerekiyor. Zannediyorum Başkan Sinan Özeçoğlu şuan İstanbul’da. Eskişehirspor ile ilgili görüşmeler gerçekleştiriyor. Biz de yarın bir toplantı yapacağız Eskişehirspor yönetimiyle. Bu toplantıdan sonra kararımız netleşir zannediyorum. Her iki taraf için de hayırlısı neyse o olsun.” ifadelerini kullandı.

 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.