ATAÇ: “BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen buluşma ile Eskişehir’de görev yapan muhtarlar bir araya geldi.

ATAÇ: “BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”
02 Nisan 2017 Pazar 14:59

Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmada konuşan Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Figen Rençber, “Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu, Yaza Merhaba Buluşması’nda, bütün muhtarlarımızın bir arada olmasından büyük mutluluk duyuyor ve Başkan Ataç’a teşekkürlerimi sunuyorum Birlik ve beraberlik muhtarlarımız için çok önemli” şeklinde konuştu.
Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı İrfan İbiş ise, “Başkanımıza bizi bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Bu buluşma birlik ve beraberliğimiz için çok önemli. Hepimizin sorunları ve dertleri aynı. O yüzden bir arada, aynı çatı altında olmamız çok önemli.” ifadelerini kullandı.


Ataç'tan birliktelik mesajı
Muhtarların buluşmaya gösterdiği ilgiye teşekkür ederek sözlerine başlayan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da, “Ülkemizin içinde bulunduğu günlerde ayrışmak değil, birlikte olmak, el ele kol kola olmak, çok önemli. Eskişehir’imiz bunun örneğini bütün Türkiye’ye veriyor. Bugün, Eskişehir, çok dikkat çeken, insanların severek geldiği bir kent haline geldi. Eğer beraber olursak büyük zorlukları aşarız. Ülkemizin de şu an en büyük sorunu ayrışmak. Kutuplaşmaya ayrışmaya değil, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var, aynı şehrimizdeki muhtarların yaptığı örnek gibi. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğimiz her zaman sürsün. Hepinize sevgiler, saygılar, başarılar diliyorum” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.