Zafer Partisi Eskişehir adaylarını tanıttı

Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan basın çalışanlarıyla buluşarak, belediye başkan adaylarını tanıttı. Zafer Partisi İl Başkanı Bayram Bingöl “İnanmış teşkilat ve adaylarımızla önümüzdeki hafta sahaya iniyoruz. Eskişehir’de çok büyük rüzgar estireceğiz” dedi.

Zafer Partisi Eskişehir adaylarını tanıttı
05 Ocak 2024 Cuma 15:32

Zafer Partisi İl Başkanı Bayram Bingöl, partisinin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Dilek Bayraç ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Selim Doruk’u basın mensuplarına tanıttı.

Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Bingöl, Eskişehir’in 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin ardından Zafer Partisi ile aydınlık günlere kavuşacağını söyledi.  Eskişehir’de açıklamadıkları 12 ilçe için aday çalışmalarının devam ettiği bilgisini veren Bingöl, “İnanmış teşkilat ve adaylarımızla önümüzdeki hafta sahaya iniyoruz. Eskişehir’de çok büyük rüzgar estireceğiz. Genel seçimde biz bunu başardık, yerel seçimlerde başaracağımıza inanıyoruz” dedi. 

“Eskişehir’in yeni bir döneme ihtiyacı var”

Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki, Eskişehir’in yeni bir döneme, yeni bir kana ve yeni bir heyecana ihtiyaç duyduğunu söyledi. Zafer Partisi olarak Eskişehir’deki sorunlar ile Türkiye’deki problemlerin birbirine paralellik gösterdiğine inandıklarını belirten Beki, “Türkiye’nin en temel üç problemi, Eskişehir’in de temel problemleri. Şehir üzerinde büyük bir belirsizlik var. Zafer Partisi’nin ve adaylarının ise Eskişehir için düşünceleri, projeleri ve planları var. Zafer Partisi, Türkiye’de sığınmacı sürecini en net ve en keskin bir dille anlatan, bunun için de mücadele veren bir partidir. Genel Başkanımızın sığınmacı meselesine göstermiş olduğu önemi ve özeni her gittiği şehirde dile getiriyor. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak, 31 Mart seçimlerinden sonra Eskişehir’de sığınmacı sorunuyla ilgili mücadele vereceğiz. Bununla birlikte şehrimizin kanayan yaralarından bir tanesi olan uyuşturucuyla etkin bir mücadele yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.

“Odunpazarı’nı şeffaf bir belediyecilikle yöneteceğim”

Zafer Partisi Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Selim Doruk, yeni söylem ve projelerle Odunpazarı halkının karşısına çıkmaya hazır olduğunu belirterek, “Odunpazarı için canla ve başla mücadele edeceğime, şeffaf ve dürüst bir belediyecilik anlayışına sahip olacağıma söz veriyorum” dedi. 

“Beş yıldır sahada göremediklerimizi şimdi görüyoruz”

Zafer Partisi Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Dilek Bayraç ise, Tepebaşı’nda halktan yana belediyecilik yapacaklarını söyleyerek, “Şeffaf belediyecilik olacak. Halktan gizli tutulan hiçbir şey olmayacak. Belediye Başkanı olduğum zaman ilk günden son güne kadar başkanlık makam kapım, özel kalem ve daire başkanları gibi izin alamadığınız bir kapı olmayacak. Kapımız her zaman halka açık olacak. Seçim zamanında sahneye çıkıp, sahte pozlar vermeyecek, her zaman Eskişehir halkının içerisinde, sorunlara çözüm bulacağım. Her pazar günü ‘halk günü’ adı altında toplantı yapıp, halkın derdini dinleyeceğiz ve belediye meclislerine taşıyacağız. Temiz belediyecilik adına liyakata dayalı görevlendirmeler, denetime açık, rüşvet almadan, şeffaflık ilkesine uygun bir düzen yaratacağız” ifadelerini kullandı. Mevcut belediye başkanlarını eleştiren Bayraç, “Beş yıl hizmet süresi olan yerel yönetimleri son beş aydır sahada görüyoruz. Açılışlar yapıyorlar, yolları tamir ediyorlar, yeni projelere imza atıyorlar. Bunları çok samimi bulmuyoruz. Yerel yönetimler samimi ve görevlerini sürdürülebilir yapmalıdır” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.