YÜZÜGÜLLÜ’DEN ZABITA EKİPLERİNE TEŞEKKÜR

Ülkemizde ve Dünyada yaşanan COVİD -19 Kapsamında alınan tedbirlerle birlikte vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak adına özveriyle çalışan Sivrihisar Belediyesi Zabıta ekiplerine Başkan Hamid Yüzügüllü teşekkür etti.

YÜZÜGÜLLÜ’DEN ZABITA EKİPLERİNE TEŞEKKÜR
17 Nisan 2020 Cuma 14:10

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, “Geçirdiğimiz zorlu süreçte ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak, halkımızın sağlığının korunmasına yönelik önlem ve tedbirleri uygulamak için birlikte koordineli bir şekilde özveriyle çalıştığım, sürecin başından itibaren ilçe merkezimiz ve 65 kırsal mahallemizden gelen talepleri karşılamak için birlikte emek verdiğim çalışma arkadaşlarım, Sivrihisar belediyesi zabıta ekibime teşekkürlerimi sunarım. Bizler sizler için çalışıyoruz, sağlığınız bizim için önemli aynı hassasiyeti tüm vatandaşlarımızın da göstereceğine gönülden inanıyoruz.Hep birlikte yardımlaşarak ve paylaşarak bu süreci atlatacağız” dedi. Başkan Yüzügüllü belediye Zabıta ekiplerine teşekkür ederek plaket takdim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.