ALO 153 İLE DAĞITILACAK

Hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Kalabak Su saka araçları ile ekmek dağıtımı yapılmayacağını belirten Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen “ALO 153 Kriz Masamız ile koordineli çalışacak mobil ekiplerimiz de Halk Ekmek, Halk Süt, Halk Yumurta ve Kalabak Suyu’nun doğrudan sizlere ulaşımı için hizmet verecektir” dedi.

ALO 153 İLE DAĞITILACAK
17 Nisan 2020 Cuma 15:37

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Büyükerşen, “Kıymetli Eskişehirliler, Odunpazarı Kaymakamlığı ve Tepebaşı Kaymakamlığı’nın almış olduğu karar ile 18-19 Nisan tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma yasağı boyunca Kalabak Suyu saka araçlarımız ile Halk Ekmek dağıtımı yapılmayacaktır.

El değmeden üretilen ve poşetlenen Halk Ekmek için mahallelerde gezici araçlarımız dolaşacak olup, ALO 153 Kriz Masamız ile koordineli çalışacak mobil ekiplerimiz de Halk Ekmek, Halk Süt, Halk Yumurta ve Kalabak Suyu’nun doğrudan sizlere ulaşımı için hizmet verecektir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.