Yüzügüllü: Sivrihisar Türkiye’de marka olmuş bir ilçedir

Sivrihisar Eğitim Vakfı ile Sivrihisar Belediyesi’nin birlikte düzenlediği iftar programında Sivrihisarlılar bir araya geldi. Programda konuşan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamit Yüzügüllü “Sivrihisar marka olmuş bir ilçedir” dedi.

Yüzügüllü: Sivrihisar Türkiye’de marka olmuş bir ilçedir
17 Nisan 2023 Pazartesi 10:57

Sivrihisar Eğitim Vakfı'nın Sivrihisar belediyesi ile birlikte düzenlediği iftar yemeğine Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofis Başkanı Doç.Dr Salim Atay, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fuat Erdal, önceki dönem milletvekili Beytullah Asil, Sivrihisar kaymakamı Hüseyin Sayın, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Eskişehir Ticaret Odası Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Özgür Alp, SEV Vakfı üyeleri ile birlikte geniş katılım oldu.

Atışkan Otel'de gerçekleştirilen programda konuşan SEV Başkanı Bekir Kalır şunları söyledi; "Her ramazan ayında birlik ve beraberliğini, yardımlaşma duygularını, birbirine olan sevgi ve saygılarını içten hissedip en kalbi duygularla manen yaşarız.

Kurucu başkanımız Atilla Şamdan ve kurucularımıza bugüne kadar yönetim kurulunda görev alan yöneticilerimize, bizi her zaman destekleyen hayırsever gönül dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Sev sizlerin sayesinde her gecen yıl büyüyor, güçleniyor. Güçlendikçe verdiğimiz burs öğrenci sayısı ve meblağı artıyor. Değerli bağışçılarımızdan burs için 300 TL talep ederken üniversite öğrencilerimize aylık 450 TL hesaplarına yatırmaktayız.

Önceki yılda olduğu gibi bilanço büyüklüğümüz istikrarlı büyümeye devam etmektedir. Bir önceki yıldaki gibi yine 2022 yılında da %100 büyüme gerçekleşmiştir.Üye sayımızda her gecen gün artmaktadır. Gerek depremzedeler için gerekse ramazan yardım bağış kampanyamızda bağışlarınız anlamlı rakamlara ulaşmıştır. Deprem için bağışlarınız kadim ilçemize deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımız için kullanılmıştır. Burada bir parantez açmak isterim yönetim kurulu üyemiz Yavuz Ayva’nın gerek sağladığı bağış gerekse ürünlerin tedarikinde katkısı fazlaca olmuştur.

Yine ramazan bağışlarında vakfımıza güvenen ve teslim eden pek çok hayırseverimiz olmuştur. Gecen sene 400 aileye 300 TL lik yardım dağıtılmış idi bu sene de 400 aileye ulaşacağımız öngörüyorum. Öngörüyorum diyorum çünkü hala bağış yapan hemşerilerimizin bağışları devam etmektedir. bu sene bağış tutarımız kişi başı 500 TL olmuştur” dedi.

Sivrihisar bir markadır

Programda konuşan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamit Yüzügüllü ise, “Sivrihisar tarihi dokusuyla ülmeizin baş tacı olmuş ilçelerinden bir tanesidir. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Sivrihisar’ın değerlerini gün yüzüne çıkarmak için elimizden geleni yaptık. Ve şuan ilçemiz Türkiye’de marka olmuştur. Gerek ziyaretçi sayıusındaki artış gerek ise ülke insanımızın ilçemize gösterdiği ilgi ve alaka bizleri ziyadesyiyle memnun etmektedir. Bundan sonra da elimizden geleni yapacağız. Hem Sivrihisar’ın hem de Sivrihisarlıların hak ettiği yerlerde olmasını sağlamak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.