Yılmaz Hoca yerel seçim startını verdi

Bir yanda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden alınan yenilginin hayal kırıklığı, diğer tarafta genel merkezde yaşanan iktidar kavgasından başını kaldıramayan CHP, Eskişehir’de yerel seçim startını verdi. Büyükerşen, ilçe ziyaretlerine yanına diğer belediye başkanlarını da alarak Mahmudiye’de başladı. Bu ziyaret Büyükerşen yeniden aday olacak mı sorusuna da son noktayı koydu: Aday…

Yılmaz Hoca yerel seçim startını verdi
06 Temmuz 2023 Perşembe 13:42

Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında genel merkezde yaşananlar CHP’ye yerel seçimleri adeta durdurdu. Herkes genel merkezde alınacak sonuca göre pozisyon almayı beklerken Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı yılmaz Büyükerşen yerel seçim çalışmalarının startını verdi.

Ataç ile Kurt yan yana

Büyükerşen yanına ilçe belediye başkanlarını da alarak Mahmudiye’yi ziyaret etti. Ziyarette aralarının bir hayli açık olduğu bilinen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da yer aldı. Uzun süredir yeniden aday olup olmayacağı konuşulan Yılmaz Büyükerşen bu ziyaret ile sorulara son noktayı koydu. Büyükerşen’in Mahmudiye ziyareti sonrasında adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.