Yılmaz Hoca: Şehrimi çok güvendiğim adaylara emanet ediyorum

CHP aday tanıtım toplantısında konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Bugün jübilemi yapıyorum. Hepinizi çok seviyorum hoşçakalın” dedi.

Yılmaz Hoca: Şehrimi çok güvendiğim adaylara emanet ediyorum
27 Ocak 2024 Cumartesi 14:35

CHP’nin aday tanıtım toplantısında konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen, yeni süreçte yeniden CHP’li belediye başkanlarının başarılı işlere imza atacağına inancının tam olduğunu belirterek şunları söyledi:  Yeni bir sürecin başlangıcını yapıyoruz 31 mart 2024 tarihinde ülkemiz yeni bir yerel seçim yaşayacak. Bizlerde CHP ve Eskişehirliler üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Çok değerli misafirler tabi bu konuşmanın benim açımdan farklı bir özelliği var. Şubat 2011 yılında sayın kemal Kılıçdaroğlu’nun bana rozet taktığı salon burası ve bu kürsü idi. 31 Mart Pazar günü belediye başkanlığını bırakıyorum. Bazılarınızın bu durumdan benim gibi hüzün duyduğunuzu biliyorum. Hayatta herşeyin bir sonu vardır. Hiçbir şey sonsuza kadar devam edemez.  Şehrimi çok güvendiğim adaylara emanet ediyorum. Jübilemi yapıyorum. Ve son olarak  sizleri çok seviyorum bu şehri çok seviyorum hoşçakalın” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.