CHP Genel başkanı Özel, Hatipoğlu’nu yerden yere vurdu

CHP Aday Tanıtım toplantısına katılan CHP genel başkanı özgür Özel’in hedefinde AK Parti Adayı Nebi Hatipoğlu vardı. Özel, isim vermeden “Bir yıl önce Eskişehirlileri kandırıp onların oylarını alıp, makam mevki için Eskişehir'i satan birisine en büyük cevabı 31 Mart’ta vereceğiz” dedi.

CHP Genel başkanı Özel, Hatipoğlu’nu yerden yere vurdu
27 Ocak 2024 Cumartesi 15:35

CHP Aday tanıtım toplantısına katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Adayı Nebi Hatipoğlu’nun oldukça sert bir şekilde eleştirerek 31 Mart seçimlerinde Eskişehir’den rekor beklediğini söyledi.

Konuşmasına Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ederek başlayan Özel, “Bugün burada muhteşem bir vedaya tanıklık ediyoruz. Hepiniz biliyorsunuz ki her santimetrekaresine emek veren, ayak basan, Eskişehir bozkırda kendi kaderine teslim edilmişken oraya bakıp da bir dünya kenti hayal eden emek vererek çalışarak Avrupa kenti yaratan ve bir milyon turisti çeken bir kent yaratan, çiftçisine, emekçisine, emeklisine sahip çıkan bir büyüğün jübilesine tanıklık ediyoruz. Yılmaz Büyükerşen’nin önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

Ayşe Ünlüce’ye Eskişehir'i sonuna kadar güvenerek emanet ediyoruz

Ayşe Ünlüce’ye sonsuz güven duyduklarını belirten Özel, “Önce hukuk fakültesini bitirmiş, avukatlık mesleğini başarıyla yapıp Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreterlik gibi 14 belediyeye eşit ve kıymetli hizmet vermiş ve Yılmaz hocanın yol arkadaşlığını yapmış Ayşe Ünlüce’ye Eskişehir'i sonuna kadar güvenerek emanet ediyoruz” diye konuştu.

Eskişehililer oy değil selam bile vermez

Nebi Hatipoğlu’na isim vermeden yüklenen Özel sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Geçen sene 14 Mayıs gününde Eskişehirlilerin karşısına çıktı birisi, “ben Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısındayım, ben iyi bir insanım İYİ partide muhalefet yapmak için destek bekliyorum” dedi. Eskişehirlilerden oy aldı. Oyları alırken bir yandan teşvikler alıyormuş onu sonradan öğrendik, Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına geçti. Şimdi de Eskişehir verin diyor. Bir yıl önce Eskişehirlileri kandırıp onların oylarını alıp, makam mevki için Eskişehir'i satan birisine en büyük cevabı 31 Mart’ta vereceğiz.

Eskişehir’liler oylarını çalıp gidenlere geleceği emanet etmez. Eskişehirliler idare hırsızlarına selam bile vermez. Eskişehirlerden bir ricam var. Sandığa gittiğinizde MHP, AKP'li olabilirsiniz ama ahlak için Eskişehir’e sahip çıkmak için, saray iş birliği yapan bu akla cevap vermek için, Türkiye’ye ibreti alem olsun diye CHP adına Eskişehir'de Türkiye rekoru bekliyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Balaban26 - 3 ay önce
Özgür Özel E.B.belediyesi 14 ilçeye esitmi davrandi iyi araştırın bakalım Büyükerşen hangi belediyeye muslukları açmış birbirinizden hiç farkınız yok olan vatandaşa oluyor