Yılmaz Hoca seçmenlerine seslendi: Ayşe Ünlüce size emanet

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı'nın sandık görevlileri buluşmasına katıldı. Büyükerşen burada yaptığı konuşmada “Bu seçimlerde sizlerden istediğim şudur: Ben artık hocalık görevimi tamamlamış bir bireyim. Siyasette belki bir aksakallı olarak, belki bir bilirkişi olarak kıyıma köşeme çekiliyorum, ancak çekilirken sizi yalnız bırakmıyorum. Sizi Ayşe Ünlüce kardeşimle baş başa bırakıyorum. Onu size emanet ediyorum" dedi.

Yılmaz Hoca seçmenlerine seslendi: Ayşe Ünlüce size emanet
20 Ocak 2024 Cumartesi 14:09

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, partileri ile buluştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 25 yıl boyunca geçen çeyrek asırın kolay olmadığını ifade ederek, "Bugün övündüğümüz Eskişehir'i sizlere sunabilmek için neler çektiğimi, yalnız ben değil, aynı zamanda benimle birlikte çalışan değerli arkadaşlarım Ahmet Ataç, Kazım Kurt ve tabii ki partili tüm arkadaşlarım yakinen bilmektedirler. Bu seçimlerde sizlerden istediğim şudur: Ben artık hocalık görevimi tamamlamış bir bireyim. Siyasette belki bir aksakallı olarak, belki bir bilirkişi olarak kıyıma köşeme çekiliyorum, ancak çekilirken sizi yalnız bırakmıyorum. Sizi Ayşe Ünlüce kardeşimle baş başa bırakıyorum. Onu size emanet ediyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.