CHP İl Başkanı Talat Yalaz: İsterlerse Erdoğan’ı getirsinler, kazanamayacaklar

CHP’nin seçim ofisi açılışında partililere seslenen CHP İl Başkanı Talat Yalaz, AK Parti’nin ilçelerde aday göstermekte zorluk yaşadığını belirterek, “Büyükşehirde rakip olarak devşirme bir aday çıkardılar. İsterlerse Erdoğan’ı getirsinler seçimi kazanamayacaklar” dedi.

CHP İl Başkanı Talat Yalaz: İsterlerse Erdoğan’ı getirsinler, kazanamayacaklar
20 Ocak 2024 Cumartesi 16:59

CHP İl Başkanı Talat Yalaz, CHP’nin seçim ofisi açılışında yaptığı konuşmasında, AK Parti’ye yüklendi. AK Parti’nin yerel seçimlerde CHP ile yarışacak aday bulamadığını savunan Yalaz, “

Belediye başkanlarımızın karşısına aday bulamıyorlar. Büyükşehir’e aday bulamadılar, başka partiden devşirdiler. Odunpazarı’nda Kazım Kurt’un, Tepebaşı’nda Ahmet Ataç’ın karşısına aday bulamıyorlar. İsterlerse Recep Tayyip Erdoğan’ı getirsinler, kazanamayacaklar. Bu şehirde mutlu, huzurlu ve gururlu bir şekilde yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

CHP’lilere “kazanmak için çok çalışacağız” mesajı veren Yalaz, “Kapı kapı gezerek kazanacağız. Biz seçim kazanmayı herkesten çok iyi biliyoruz. Yine kazanacağız” dedi.

CHP’li belediye başkanlarının Eskişehir’i dünyada bir marka haline getirdiğini söyleyen Yalaz, “Bizim belediye başkanlarımız bu şehri sadece Türkiye’de değil, dünyada bir marka haline getirdi. Hepimiz bu şehirde yaşamaktan gurur duyuyoruz, gurur duymaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.