Ünlüce’ye kadın seçmenlerden destek artıyor

Kısa bir süre önce CHP’nin Eskişehir Büyükşehir adayı olarak açıklanan Ayşe Ünlüce seçim sürecine ısındı. Ünlüce yaptığı ev ziyaretleriyle dikkat çekiyor.

Ünlüce’ye kadın seçmenlerden destek artıyor
20 Ocak 2024 Cumartesi 17:53

CHP’nin Eskişehir Büyükşehir Adayı olan Ayşe Ünlüce, 31 Mart yerel seçimleri için kampanya çalışmalarını hızlandırdı. Parti kadrolarının ciddi desteğini alan Ünlüce, Eskişehir’in ilk kadın büyükşehir adayı olarak da ciddi sempati topluyor.

Kısa süre içerisinde seçim çalışmalarına adapte olan Ünlüce, bir yandan STK’lar ve esnaf ziyaretlerini sürdürürken ev ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Adaylığı açıklandığı günden itibaren evlere konuk olan Ünlüce özellikle kadın seçmenlerden ciddi destek görüyor

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adnan Çakır - 3 ay önce
Gümbür gümbür geliyoruz. Eskişehir de bugüne kadar görülmemiş oy farkı İle kazanacağız. Yolun açık, başarınız daim olsun Başkanım.