CHP'nin 3 adayını üyeler belirledi

CHP Eskişehir’de 3 belediye başkan adayını ön seçim ile belirledi. Yapılan ön seçimde Beylikova ilçesinde Hakan Karabacak, İnönü İlçesi'nde Metin Sözsoy, Mihalgazi İlçesi'nde Hasan Ünal CHP’nin başkan adayı oldular.

CHP'nin 3 adayını üyeler belirledi
21 Ocak 2024 Pazar 18:45

CHP’de Mihalgazi Belediye Başkan aday adaylığına Erşan Şen, Hasan Tutucu ve Hasan Ünal, İnönü Belediye Başkan aday adaylığına Balkan Aktaş, İbrahim Caner ve Metin Sözsoy, Beylikova Belediye Başkan aday adaylığına ise Soner Kutlu, Hakan Karabacak ve Erhan Ordu başvuruda bulunmuştu. CHP Tarafından yapılan açıklamada "Bugün üç ilçemizde gerçekleştirilen örgüt denetiminde önseçimler, 16.00 itibariyle tamamlanmıştır. İlçe üyelerimizin çoğunluğunun katılımı ile gerçekleşen seçim, demokrasinin önemini bir kez daha göstermiştir. İtiraz süreci 22.01.2024 tarihinde 17.00'da sona erecek olup, kesinleşmemiş sonuçlara göre Beylikova ilçesinde Hakan Karabacak, İnönü İlçesi'nde Metin Sözsoy, Mihalgazi İlçesi'nde Hasan Ünal, diğer aday adaylarından daha fazla oy alarak tamamlamışlardır. Sonuçların Beylikova, İnönü ve Mihalgazi ilçelerimize hayırlı olmasını dileriz." denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.