Yılmaz Hoca Eskişehirli ev sahiplerine seslendi: Depremzedelere kira konusunda yardımcı olun

Afet bölgesini terk ederek değişik illere göçen depremzedelerin bir kısmı da Eskişehir’e yerleşiyor. Can kaybının yanı sıra ciddi maddi kayba da uğrayan depremzedeler için Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen çağrıda bulundu

Yılmaz Hoca Eskişehirli ev sahiplerine seslendi: Depremzedelere kira konusunda yardımcı olun
20 Şubat 2023 Pazartesi 12:46

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin yol açtığı deprem mağdurları için Eskişehirli ev sahiplerine seslendi.Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Büyükerşen, “Evini kiraya veren veya verecek olan değerli ev sahiplerine bir çağrıda bulunmak istiyorum: Deprem bölgesinden şehrimize gelen misafirlerimiz en azından bir düzen kurana kadar kira konusunda kendilerine yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Sözleşmenizde depozito almamak, ilk 3 ay düşük bedel gibi maddeler bile misafirlerimizin hayatını kolaylaştıracaktır. Eskişehirlilere bu duruş ve anlayış yakışır.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.