Yılmaz Hoca: Eskişehir yeşil kalsın, Eskişehirspor yaşasın

Kendisi adına Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 102. yılı nedeniyle Eskişehirspor'a 102 adet fidan desteğinde bulunan Yılmaz Büyükerşen, şimdi de belediye olarak kampanyaya ciddi destek sundu.

Yılmaz Hoca: Eskişehir yeşil kalsın, Eskişehirspor yaşasın
04 Mayıs 2021 Salı 21:06

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Eskişehri Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Şehrimizin en önemli simgelerinden biri olan Eskişehirsporumuzun 1 milyon fidan hedefiyle başlattığı kampanyaya, Atamızın Samsun’a çıkışının 102. yılı nedeniyle şahsım adına gerçekleştirdiğim 102 fidan bağışının ardından Büyükşehir Belediyemiz adına da ayrı bir destekte bulunuyoruz.

Yeşile ve doğaya sahip çıkan bir kurum olarak Eskişehirsporumuza da destek sağlayacak kampanyaya Belediye iştiraklerimizden İmar İnşaat Ticaret A.Ş. 1000 adet, Estram A.Ş. 500 adet, Espark A.Ş. 500 adet ve Kentaş LTD. ŞTİ. 500 adet olmak üzere Eskişehir Büyükşehir Belediyesi adına toplam 2500 fidan desteği sağlayacak.

Ayrıca tam kapanma sonrasında dış reklam alanlarımız ve toplu taşıma araçlarımızdaki ekranlarımızla kampanyanın tanıtımına destek sağlamak için de üzerimize düşen her şeyi yapacağız.

“Eskişehir yeşil kalsın, Eskişehirspor yaşasın!” diyen tüm kurum ve kuruluşlarımız ile sanayici ve iş insanlarımızı bu anlamlı kampanyaya katılmaya davet ediyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.