GAYE USLUER, CHP’DEN İSTİFA ETTİ

CHP'nin 25 ve 26’ncı dönem Eskişehir milletvekilliğini yapan ve halen parti meclis üyesi olan Prof. Dr. Gaye Usluer, sosyal medyadan partisinden istifa ettiğini açıkladı.

GAYE USLUER, CHP’DEN İSTİFA ETTİ
05 Mayıs 2021 Çarşamba 11:53

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı aynı zamanda CHP 25. ve 26. Dönem Eskişehir Milletvekili ve CHP PM üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini açıkladı. CHP Eskişehir eski milletvekili ve Parti Meclisi (PM) üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

VAZGEÇMEDEN DEVAM EDECEĞİM

2010 yılından beri CHP içinde aktif siyaset yapan ve 2012 yılından beri de CHP PM üyesi olan Prof. Dr. Gaye Usluer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifasını açıkladı. 2007 yılında çalıştığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde Rektör adayı olan ve en çok oyu almasına rağmen Cumhurbaşkanı tarafından rektörlüğe atanmayan Usluer, 25 ve 26. Dönem Eskişehir Milletvekilliği yaptı. 4 dönemdir de CHP Parti Meclisi Üyesi olan Gaye Usluer, sosyal medya hesabından "Kamuoyuna duyuru! Bugün itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettim. Birlikte yol yürüdüğüm tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Barış Özgürlük Adalet Demokrasi mücadelesine vazgeçmeden devam edeceğim" paylaşımında bulundu.

DUYGUSAL BİR KARAR DEĞİL

CHP'den istifasının duygusal bir karar olmadığını ifade eden Usluer, "Düşünülerek alınmış bir karar, duygusal bir karar değil. Bir şekilde siyasi hayatım devam eder. Ama şu anda önceliğim çok uzun zamandır düşünüyordum duygusal bir karar değil. Düşünülerek alınmış bir karar. Hayırlı olsun inşallah. Gelecekte ne olur şu anda bilmiyorum. Şimdilik bir parti yok. İstifam parti içindeki kendimle ilgili ve genel siyasetle ilgili irdelemeler üzerine kurgulandı" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.