Yılmaz Büyükerşen’den Ayşe Ünlüce’ye: Tüm Türkiye onu örnek alacak

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın seçim ofisi açılışında konuşan Yılmaz Büyükerşen, Birlikte 8 yıl çalıştığı Ayşe Ünlüce’den övgü dolu sözlerle bahsederken, vatandaşlara ise bir kez daha “Onu sizlere emanet ediyorum” dedi.

Yılmaz Büyükerşen’den Ayşe Ünlüce’ye: Tüm Türkiye onu örnek alacak
10 Şubat 2024 Cumartesi 16:08

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın seçim ofisi açılışında konuşan Yılmaz Büyükerşen, Kazım Kurt ve Ahmet Ataç’ın yeniden görevlerini devam ettireceklerini belirtirken kendisinin yerine aday olan Ayşe Ünlüce’yi bir kez daha övgü dolu sözlerle Eskişehirlilere emanet etti. Büyükerşen, “Bu şehrin topraklarında yetişmiş Ayşe Ünlüce’ye yerimi emanet diyorum. Türkiye onu örnek gösterecek. O öylesine yetişti ki ;sadece belediyenin hakkını değil, sizin de hakkınızı koruyacak bir hukukçu  olarak yetişti.  Gözüm arkada kalmayacak. Onu sizlere emanet ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.