CHP İl Başkanı Yalaz: İstanbul’a ihanet ettiler Ankara’yı parsel parsel sattılar Eskişehir’i koruyacağız

CHP İl Başkanı Talat Yalaz AK Parti’ye Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bülent Arınç’ın sözlerini hatırlatarak yüklendi. Yalaz, Eskişehir’de yerel seçimin belediye başkanı seçmek olmadığını, şehri müdafaa etmek olduğunu söyledi.

CHP İl Başkanı Yalaz: İstanbul’a ihanet ettiler Ankara’yı parsel parsel sattılar Eskişehir’i koruyacağız
10 Şubat 2024 Cumartesi 16:50

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın seçim ofisi açılışında konuşan CHP İl başkanı Talat Yalaz, sözlerine 25 yıldır şehrin ranta kapılarını kapattığını belirterek başladı.  Yalaz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “İstanbul’a ihanet ettik ve Bülent Arınç’ın Melih Gökçek’e hitaben “Ankara’yı parsel parsel sattılar” sözlerini işaret ederek şöyle konuştu:  Cumhurbaşkanı Erdoğan “İstanbul’a ihanet ettik” dedi. İstanbul’a ihanet edenler Eskişehire’de ihanet ederler. Bülent Arınç “Ankara’yı parsel parsel sattılar” dedi. Ankara’yı satan Eskişehir’i de satar. Sattırmayacağız. Eskişehir gibi güzel nadide ve ranta karşı korunmuş bir şehirde yerel seçim oluyorsa bu ne demek biliyor musunuz? Eskişehir’de yerel seçim bir şehir müdafaasıdır. Bu şehri asla şehir yönetmeyi bilmeyenlere, Belediyeciliği sadece doğal alanlarımız ranta açmak zannedenlere teslim etmeyeceğiz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.