Nebi Hatipoğlu'ndan Ayşe Ünlüce'ye sert sözler

Ayşe Ünlüce ve Nebi Hatipoğlu bir televizyonda tartışma programına katılacaktı. Demokrasi şöleni olarak sunulan program öncesinde Hatipoğlu’nun çıkışı demokrasiden ne anladığımızı bir kez daha gözler önüne serdi: Korkma, çık karşıma, onlarda yürek yok…

Nebi Hatipoğlu'ndan Ayşe Ünlüce'ye sert sözler
10 Şubat 2024 Cumartesi 17:14

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hatipoğlu, Emek Mahallesi’ndeki seçim ofisi açılışında CHP’nin adayı Ayşe Ünlüce’ye seslendi. Hatipoğlu, AK Parti’nin Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp’in, Emek Mahallesi’ndeki seçim ofisi açılışına katıldı. Hatipoğlu, burada yaptığı konuşmasında, CHP’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce’ye seslendi. 12 Şubat Pazartesi günü bir televizyon kanalında Ünlüce ile birlikte yer alacakları programın ertelendiğini duyuran Hatipoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin başkan adayı ile geçen hafta televizyona çıkalım dedik. Televizyonda kabul etti. Pazartesi günü karşılıklı televizyona çıkıp sizin sesiniz olarak hesap soracaktık, neler yapacağımızı anlatacaktık. Belediyenin bir aile şirketi olduğunu anlatacaktık. Ancak ayın 12’sindeki programa CHP adayı ‘benim başka işlerim var’ diyerek, gelemeyeceğini söyledi. Biz televizyona çıkmaya hazırız, bekliyoruz. Buradan da kendisine sesleniyorum, korkma gel. Vatandaşlarımız duysun. Gel televizyona, söz verdiğin gibi çık karşıma. Eskişehir’de beş yıldır vatandaşlarımız için hangi hizmeti yaptın? Çık karşımıza anlat. Ama onlarda o yürek yok. Çıkamazlar karşımıza” ifadelerini kullandı.

CHP’NİN ADAYI ‘ÇİÇEK, BÖCEK’ DİYOR

Ünlüce’yi, Eskişehir için bir şey dememekle suçlayan Hatipoğlu, “Biz vaatlerimizi anlatıyoruz. CHP’nin adayı ‘çiçek’ diyor, ‘böcek’ diyor, ‘kadınım’ diyor, hiçbir şey söylemiyor. ‘Yapamazlar’ diyor, ‘edemezler diyor…” diye konuştu.

Eskişehir’de vatandaşların eşit hizmet alamadığını savunan Hatipoğlu, AK Parti’ye yüksek oy çıkan mahallelerin CHP’li belediye başkanları tarafından cezalandırıldığını savundu. Hatipoğlu, şunları söyledi: “Eskişehir’de 25 yıldır süren ayrılıkçı politikaları 31 Mart’tan sonra sona erdireceğiz. Eskişehir’de belli bir kesim çok güzel hizmetler alıyor. Belediyelerimiz, şehrin belli bir kesimine hizmet ediyor. Emek’te, 71 Evler’de, Huzur’da, Fevzi Çakmak’ta, Gündoğdu’da oturan vatandaşlarımız Batıkent’te, Vişnelik’teki vatandaşlarımızın aldığı hizmetleri maalesef alamıyor. Neden alamıyorlar? Bu bölgelerden AK Parti’ye oy çıktığı için sizleri cezalandırıyorlar. Biz buna karşı geliyor ve kabul etmiyoruz. 31 Mart’tan itibaren özellikle bu mahallelere Emek’e, Huzur’a, 71 Evler’e, Fevzi Çakmak’a, Gündoğdu’ya gereken önemi vereceğiz, eksik kalan hizmetleri bir bir tamamlayacağız.”

EMEK’E KAT ARTIRIM SÖZÜ VERDİ

Emek’e kart artırımı sözü veren Hatipoğlu, “Eskişehir’de son yeşil kalan yerimiz Kızılyer’e imar verdiler. Altyapısı olmayan yere imar verdiler. Ama buralara geldiğimizde imar yok. Bu mahalle de yaşayanlar bizim vatandaşımız değil mi? Sümer mahallesinde yaşayanlar bizim hemşerimiz de 71 Evler’de yaşayanlar bizim hemşerimiz değil mi? Planlarımızı yaptık. Buralara istediğiniz kat artırımını vereceğiz. Ayrımcılık yapmayacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.