AK Parti Emek Mahallesi Ertaş Caddesi üzerinde seçim ofisi açtı

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Emek Mahallesi Ertaş Caddesi üzerinde seçim ofisi açtı.

AK Parti Emek Mahallesi Ertaş Caddesi üzerinde seçim ofisi açtı
10 Şubat 2024 Cumartesi 17:39

Odunpazarı Belediye Başkan adayı Alp, açılışta yaptığı konuşmasında,  Odunpazarı’nın 85 mahallesinin hizmet beklediğini söyledi. Odunpazarı’nın, Burhan Sakallı’dan bu yana hizmet alamadığını savunan Alp, “Cumhur İttifakı olarak tek derdimiz hizmet etmek ve çalışmak. Bir ve beraber olursak çalışabiliriz. Birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde Odunpazarı’nın 85 mahallesine aynı eşitlikte, aynı hizmetleri götüreceğiz. Emek, Eskişehir’in en büyük mahallesi, en çok hizmeti hak ediyor… Odunpazarı’nın 85 mahallesi maalesef son 10 yıldır, Burhan başkanın (Burhan Sakallı) bıraktığı yerde kaldı. Odunpazarı’nda herkes hizmet bekliyor. Bizim amacımız hizmet etmek. Cumhur İttifakı olarak 14 ilçeyi ve büyükşehir belediyesini alacağız. Eskişehir’i hak ettiği hizmetlere yeniden kavuşturacağız. Eskişehir’i tekrar Türkiye’nin en güzel ili yapacağız” ifadelerini kullandı. 

“ONLARIN 25 SENEDE YAPTIKLARINI BİZ 5 SENEDE YAPACAĞIZ”

Mahallelerde yaşanan sorunlara da değinen Alp, şunları ifade etti: “Emeklilerin sorunu var. Öğrencilerin sorunları var. Altyapı sorunu var. O kadar çok sorun var ki… Kapalı pazar yerlerine ihtiyaç var. Emek’in liseye ihtiyacı var. Bütün sokakların, yolların ve kaldırımların yeniden elden geçmeye ihtiyacı var. Kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Mahallelerin yeniden ayağa kalkmaya ihtiyacı var. Bunlar beş senenin son bir senesi çalışıyorlar. O da son sene… Biz öyle yapmayacağız. Biz seçimi aldığımız sabah erkenden kalkıp, hep birlikte çalışmaya başlayacağız. Onların 25 senede yaptıklarını biz beş sene içerisinde yapacağız. “ 
 


Etiketler; #Emek #özkan alp
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
:( - 3 ay önce
Şehrin makyajı akıyor.
Şehre hizmet lâzım.
Şehrimize. ♡